De delegatie van taekwondoschool Soo Bak-Gi op de Rotterdam Taekwon-Do Cup.
De delegatie van taekwondoschool Soo Bak-Gi op de Rotterdam Taekwon-Do Cup.

Topresultaten Soo Bak-Gi in Rotterdam

Sport 577 keer gelezen

ASTEN - Taekwondoschool Soo Bak-Gi uit Asten beleefde een behoorlijk succesvolle wedstrijddag op de Rotterdam Taekwon-Do Cup. De negen deelnemers van Soo Bak-Gi waren afgelopen weekend goed voor twaalf podiumplaatsen.

Soo Bak-Gi reisde met drie coaches, twee scheidsrechters en negen deelnemers naar Rotterdam. Deze deelnemers deden mee in zeventien verschillende poules. De groep moest in alle vroegte vertrekken en ook de eindtijd was later dan gepland. Kortom een vermoeiende, maar zeer zeker geslaagde dag voor de deelnemers.

De Soo Bak-Gi’ers deden mee op de onderdelen sparring en tuls. Bij laatstgenoemde onderdeel pakte Martijn Koolen een derde plaats, Niels Elesen, Nicole de Heer en Eva van den Eijnde een tweede plaats en het goud was voor Nicole en Jill van Tulden.

Sparring

En ook op het onderdeel sparring werd goed gescoord. Zo was er een derde plaats voor Jill en Soad Elsayyad, een tweede plaats voor Niels en kampioen in hun klasse werden Lucas van Dijk, Stacey Swaanen en Eva.

“Top resultaten waar het team weer trots op mag zijn”, aldus Soo Bak-Gi-coach John van Dam, eigenaar van de taekwondoschool.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant