Adverteren in Peelbelang

Ben je op zoek naar een manier om jouw doelgroep in Asten te bereiken? Overweeg dan om te adverteren in Weekblad Peelbelang, het meest gelezen publicatie in deze regio. Of je nu geïnteresseerd bent in het plaatsen van een advertentie of simpelweg meer informatie wilt over de mogelijkheden, ons team staat klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Wil je meer weten over adverteren in Peelbelang?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@dasmediacentrum.nl
of bel naar T. 0493 - 473 578
(maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).


Adverteren in Asten

Adverteren online en in de krant

Wil je jouw lokale doelgroep in Asten en omgeving bereiken? Kies dan voor adverteren in Weekblad Peelbelang. Met een oplage van bijna 15.700 exemplaren is onze huis-aan-huis krant de ideale manier om wekelijks een groot deel van de inwoners van gemeente Asten te bereiken. Daarnaast hebben we ook een lokale nieuwswebsite, Peelbelangonline.nl, waar we maandelijks gemiddeld meer dan 26.850 pageviews genereren. Neem gerust contact op met onze adviseurs in Someren om te bespreken hoe we jouw doelstellingen kunnen helpen realiseren.

Weekblad Peelbelang in het kort:

• Totale oplage krant: 15.700 exemplaren (advertenties worden in combinatie geplaatst met ‘t Contact. De oplage van Peelbelang is 7.300 ex.)
• Verspreidingsgebied: Gemeente Asten.
• Verschijningsdag: donderdag.
• Nieuwssite peelbelangonline.nl: 26.850 pageviews per maand.

Adverteren in Weekblad Peelbelang?

Wil je jouw bedrijf of boodschap onder de aandacht brengen van de inwoners van Asten? Weekblad Peelbelang biedt hiervoor de ideale mogelijkheid. Met onze jarenlange ervaring en groot bereik in de regio, kunnen wij jouw advertentie op een effectieve manier verspreiden. Neem gerust contact op met ons team in Someren om te ontdekken hoe wij jouw doelen kunnen helpen bereiken.

Deadline aanleveren advertentie: dinsdag 14.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: advertenties@dasmediacentrum.nl.

Hoofdkantoor DAS Mediacentrum

We nodigen je graag uit om ons te bezoeken op ons kantoor in Someren. Het hoofdkantoor van DAS Mediacentrum bevindt zich op Laan ten Roode 71e. Je kunt onze locatie eenvoudig vinden via Google Maps. Maak vooraf wel even een afspraak, dan kunnen wij je optimaal van dienst zijn.Kantoor van DAS Mediacentrum aan de Laan ten Roode in Someren


Wil je met jouw advertentie een nog groter publiek bereiken?

Naast het eerdergenoemde verspreidingsgebied kunnen we jouw item ook onder de aandacht brengen in andere omliggende regio's zoals Valkenswaard, Geldrop, Mierlo, Heeze, Deurne, Waalre en Aalst. Zo krijg je niet alleen lokaal, maar ook regionaal meer exposure en vergroot je de kans op succes. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

DAS Mediacentrum

Bij DAS Mediacentrum bieden wij meer dan alleen de uitgave van Weekblad De Peelbelang. Als lokale verbinder bieden wij ondernemers een totaaloplossing, waaronder het ontwerpen en beheren van websites, het vormgeven van jouw huisstijl, het promoten van jouw bedrijf en het beheren van jouw social media-kanalen. Onze mediabrochure biedt een compleet overzicht van onze diensten en hoe wij jou kunnen helpen jouw bedrijf te laten groeien. Heb je nog vragen? Onze experts staan altijd voor je klaar om je te helpen!