Enkele van de shirtjes die Marcel van Oosterhout verloot. De opbrengst daarvan gaat naar stichting Hartekind.
Enkele van de shirtjes die Marcel van Oosterhout verloot. De opbrengst daarvan gaat naar stichting Hartekind.

Loterij met gesigneerde fietsshirts voor goed doel

Algemeen 466 keer gelezen

OMMEL - Marcel van Oosterhout uit Ommel fietst ook dit jaar voor het goede doel. In september trekt hij naar de Pyreneeën voor Stichting Hartekind. In aanloop daarnaartoe probeert Van Oosterhout zoveel mogelijk geld in te zamelen, onder meer met een speciale loterij.

Van Oosterhout verloot gesigneerde fietsshirts uit het damespeloton, zoals die van Demi Vollering, Kasia Niewiadoma, Nina Kessler en Charlotte Kool. Ook ontving hij recent nog een shirt van Anouska Koster, Nederlandse kampioene in 2016, dat ook aan de loterij is toegevoegd. 

In de collectie tevens een bijdrage van Teuntje Beekhuis die jarenlang in Asten heeft gewoond en van Yara Kastelijn uit Neerkant, winnares van de langste Tour-etappe in 2023. “Ook heb ik een shirt van Suzanne Verhoeven uit België, wiens oma in Deurne woont”, aldus Van Oosterhout.

Trekking

De loten kosten 2,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar door via www.hartenvijf.cc bij ‘Deelnemers’ te zoeken naar Marcel van Oosterhout. Bij de aanschaf van loten dienen deelnemers hun telefoonnummer of emailadres achter te laten. De trekking van de loterij vindt op donderdag 9 mei om 20.00 uur plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant