De klassewinnaars vlnr: Gerard van Oosterhout, Martin van der Laar en Jan Berkvens.
De klassewinnaars vlnr: Gerard van Oosterhout, Martin van der Laar en Jan Berkvens.

Martin van der Laar wint Pentathlon Wisselbeker

Algemeen 473 keer gelezen

ASTEN - Ouderenbiljartvereniging Nooit Gedacht uit Asten sloot het onderlinge competitieseizoen 2023-2024 af met het spelen om de Pentathlon Wisselbeker. Deze werd gewonnen door Martin van der Laar.

Er werd in drie poules gespeeld: de A, B en C-klasse. De poulewinnaars namen het vervolgens tegen elkaar op, een strijd die moest uitmaken wie er met de Pentathlon Wisselbeker vandoor zou gaan. 

Winnaar in de A-klasse was Gerard van Oosterhout, in de B-klasse Jan Berkvens en in de C-klasse Martin van der laar. Deze drie moesten vervolgens uitmaken wie er met de eindzege aan de haal zou gaan.

Persoonlijk woordje

De wedstrijden in de finaleronde werden gespeeld onder grote belangstelling van de leden van Nooit Gedacht. Het werd een spannende strijd die uiteindelijk werd gewonnen door Van der Laar. Berkvens eindigde als tweede en Van Oosterhout als derde.

Voorzitter van de ouderenbiljartvereniging Gerard Verdeuzeldonk had voor alle klassewinnaars een persoonlijk woordje klaar en reikte hen een mooie bokaal uit. Aansluitend werd de wisselbeker aan Van der Laar overhandigd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant