Een eerdere editie van festival Misty Fields.
Een eerdere editie van festival Misty Fields.

Nieuwe namen: ook Meatbodies, Omni en Another Sky op Misty Fields

Algemeen 254 keer gelezen

HEUSDEN - Ontdekfestival Misty Fields presenteert deze ochtend een nieuwe reeks namen voor de aankomende editie in september. Zo staan onder meer Meatbodies, Omni en Another Sky op de Heusdense festivalplanken.

Naast drie bovengenoemde namen zijn ook de Engelse punkpoëten van Big Special vastgelegd, evenals Cairo Jag en americana zangeres Julianna Riolino, bekend van de band van Daniel Romano. 

Deze zes acts worden toegevoegd aan de line-up, die in de afgelopen periode meer en meer vorm kreeg. Zo komen ook Nation of Language, Warmduscher, Pigsx7, Crack Cloud, La Luz, Library Card, Compact Disk Dummies en het Australische RVG naar Heusden.

Het driedaagse festival vindt dit jaar plaats van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september. Dat alles zoals vertrouwd op het festivalterrein nabij natuurgebied de Groote Peel in Heusden. Misty Fields staat erom bekend meer te bieden dan muziek alleen. Zo is er ook dit keer volop beeldende kunst, theater en ander vermaak. 

Tickets

De kaartverkoop is al in volle gang. Een weekendticket kost 97,50 euro en is evenals de dagkaarten verkrijgbaar via www.mistyfields.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant