VVV Asten houdt komende maandag een fietstocht door de Peel, van in totaal zo'n 35 kilometer.
VVV Asten houdt komende maandag een fietstocht door de Peel, van in totaal zo'n 35 kilometer.

VVV Asten organiseert fietstocht door de Peel

Algemeen 405 keer gelezen

ASTEN - VVV Asten houdt komende maandag op Tweede Pinksterdag een fietstocht door de Peel. De route beslaat zo’n 35 kilometer en onderweg zijn er diverse pauzeplekken.

Deelnemers ontvangen bij de start een goodiebag inclusief een routekaart. Eenmaal begonnen aan de route van zo’n 35 kilometer komen fietsers langs diverse rustpunten. 

Zo is de eerste stop bij De Berkershoeve, een boerderijwinkel met camperplaatsen. Daar kunnen deelnemers gebruikmaken van picknicktafels en een toilet. De boerderijwinkel is van 10.00 uur tot 12.00 uur geopend. 

De tweede stop is bij Natuurpoort De Peel, waar kan worden geluncht in het Streekatelier. Daar worden hapjes en broodjes tegen een gereduceerd tarief aangeboden.

Verse asperges

De derde en laatste rustplaats bevindt zich in Vlierden, en wel bij Angela Schept Op. De winkel van de familie Rijssel is geopend en daar worden verse asperges en aardbeien aangeboden.

Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Fietsers kunnen tussen 10.00 uur en 11.00 vertrekken vanaf Knoopunt 23, ofwel op de Markt in Asten bij de digitale klok.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant