Hans van den Eerenbeemdt is de nieuwe voorzitter van Kansplus Asten-Someren.
Hans van den Eerenbeemdt is de nieuwe voorzitter van Kansplus Asten-Someren.

Astenaar nieuwe voorzitter Kansplus Asten-Someren-Deurne

Algemeen 1.629 keer gelezen

ASTEN/SOMEREN/DEURNE - Kansplus Asten-Someren-Deurne heeft een nieuwe voorzitter. Tijdens de algemene ledenvergadering van de stichting werd de vacante positie ingevuld door Astenaar Hans van den Eerenbeemdt. Tevens werden enkele jubilarissen in het zonnetje gezet.

De positie van voorzitter was al even vacant en daarom was versterking welkom. Kansplus heeft in Astenaar Hans van den Eerenbeemt, tevens president bij carnavalsstichting De Klot, een nieuwe aanjager gevonden. 

Naast Van den Eerenbeemt werd ook Cindy Cattenstart-van Heugten als nieuw bestuurslid aangesteld, terwijl afscheid werd genomen van bestuurslid Maico Meyer. Beide nieuwe bestuursleden kregen de gelegenheid zich voor te stellen terwijl Meyer uitgebreid werd bedankt voor zijn verdiensten voor de vereniging voor verstandelijk gehandicapten.

Jubilarissen

De algemene ledenvergadering werd eveneens aangegrepen om enkele jubilarissen van Kansplus in het zonnetje te zetten. Zo waren de felicitaties voor Martien en Hennie Relou, de familie Van de Bogaart en mevrouw F. Swinkels, die allen 25 jaar lid zijn. 

En ook de familie Van de Manakker, alweer 50 jaar lid, werd gehuldigd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant