Tien gouden- en diamantenparen uit Heusden genoten zondag van het goudenparenconcert van Harmonie St. Antonius.
Tien gouden- en diamantenparen uit Heusden genoten zondag van het goudenparenconcert van Harmonie St. Antonius.

Harmonie St. Antonius huldigt jubilerende paren

Algemeen 604 keer gelezen

HEUSDEN - Voor de zevende keer hield Harmonie St. Antonius uit Heusden afgelopen zondag het goudenparenconcert, een eerbetoon aan de gouden en diamanten huwelijken in het dorp. 

In een passend aangeklede zaal in het Hart van Heuze werd het publiek eerst 50 en 60 jaar mee terug in de tijd genomen. Met aandacht voor gebeurtenissen elders in het land en specifiek in Heusden. Ook traden de slagwerkgroep, de majorettes en het A-orkest van de harmonie op.

Dit keer werden er tien paren in het zonnetje gezet. En ook diens familie en vrienden waren uitgenodigd om aan te schuiven.

De paren

De gouden paren waren dit keer Albert en Ria van de Ven-Kusters, Antoon en Joke van Eijk-Madou, Bert en Mia van Lierop-Braeken, Jan en Marij Gielissen-Verberne, Jo en Coby Joosten-Welten, Noud en Mariet van Heugten-Hendriks en Riny en Roos van Deursen-Aarts. 

Drie paren hebben alweer hun diamanten jubileum aangetikt. Te weten Harrie en Ciska Hurkmans-van Lierop, Piet en Anneke Lammers-Munsters en Willem en Thea Rikmans-Janssen, die allen zestig jaar getrouwd zijn.

Paren die dit jaar hun gouden of diamanten bruiloft vieren, kunnen zich aanmelden voor het concert volgend jaar. Dit kan per mail via secretaris@harmonieheusden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant