De gebroeders Toon en Rini Sauvé werden gehuldigd vanwege hun vijftigjarig lidmaatschap bij TWC Asten.
De gebroeders Toon en Rini Sauvé werden gehuldigd vanwege hun vijftigjarig lidmaatschap bij TWC Asten.

TWC Asten huldigt jubilarissen, onder wie oud-voorzitter

Algemeen 727 keer gelezen

ASTEN - TWC Asten zette recent tijdens de jaarvergadering enkele jubilarissen in het zonnetje. Onder wie ook de broers Toon en Rini Sauvé, van wie eerstgenoemde jarenlang actief was als voorzitter.

De jubilarissen kregen een bos bloemen overhandigd. De broers Toon en Rini Sauvé zijn beiden alweer vijftig jaar lid. In die periode diende Toon jarenlang als voorzitter van TWC Asten. Ook begeleidde hij de jeugd tijdens de zaterdagclinics en zet hij de tochten uit voor de Fietsdriedaagse.

Verder werd ook Ben Vervoordeldonk gehuldigd vanwege diens veertigjarig lidmaatschap. TWC zit in het gezin ingeworteld, want de vrouw van Vervoordeldonk was jarenlang secretaresse en heeft deze taak nu opnieuw op zich genomen.

2023

Vorig jaar werd per abuis geen melding gemaakt van de jubilarissen. Toch was er, zeker gezien het toen vijftigjarig bestaan van de toerwielerclub, meer dan voldoende te vieren. 

De jubilarissen waren toen als volgt: Yo Steyvers, Theo Timmermans, Jos Verheijen en Theo Verstappen (allen 50 jaar lid) en Maria Geboers, Joop Deenen en Gerard Timmermans (allen 25 jaar lid). 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant