Het Kersttoernooi is jaarlijks goed voor veel winnaars. Op de foto de winnaars van de afgelopen editie.
Het Kersttoernooi is jaarlijks goed voor veel winnaars. Op de foto de winnaars van de afgelopen editie.

Winnaars Kersttoernooi ‘t Root

Sport 855 keer gelezen

ASTEN - Tennis- en Padelvereniging ‘t Root uit Asten hield afgelopen weekend de finales van het jaarlijkse Kersttoernooi. Deze werden in de hoogste categorie gewonnen door Sharif Vossen en Finn Tinnemans (tennis) en door Tjecco van de Coevering en Sem de Werdt (padel). 

Het Kersttoernooi werd verdeeld over de tennishal en de padelbanen van ‘t Root aan de Lienderweg afgewerkt. Vanaf 24 december tot en met afgelopen weekend werden er wedstrijden gespeeld. Een jaarlijkse traditie, maar de afgelopen twee jaar ging er vanwege corona een streep door het toernooi. Nu kon het echter weer als vanouds worden gedraaid. Het was tevens voor het eerst dat er zowel tennis- als padelwedstrijden plaatsvonden.

‘We kijken terug op een gezellig en geslaagd Kersttoernooi’

Winnaars

De prijzen in de hoogste categorieën gingen dus naar Sharif Vossen en Finn Tinnemans bij het tennis en naar Tjecco van de Coevering en Sem de Werdt bij het padel.

De overige winnaars bij het tennis zijn: Dennis Raijmakers en Desiree Bogers (gemengd dubbel 4), Hester van den Dungen en Bea Waelbers (dames dubbel 5), Huub Hendriks en Ingeborg van Roy (gemengd dubbel 5), Wouter Berkers (heren enkel 6), Wouter Berkers en Teun Maas (heren dubbel 6), Danielle Dominicus en Mirjam Verspeek (dames dubbel 6), John en Meike van Oosterwijk (gemengd dubbel 6), Lennart Heurter (heren enkel 7), Ronald van de Laar en Johan Verberne (heren dubbel 7), Sandra Deenen en Katja Storm (dames dubbel 7), Tom en Astrid van Oosterhout (gemengd dubbel 7), Thomas van Roij (heren enkel 8), Thomas van Roij en Bram van Bree (heren dubbel 8), Lynn van Oosterhout en Lauren Storm (dames dubbel 8), Fred van Verre en Lucienne van Gorp (gemengd dubbel 8) en Judith Campman en Desie Goosen-van den Heuvel (dames dubbel 8/9).

Padel

Bij het padel waren de prijswinnaars naast Tjecco van de Coevering en Sem de Werdt als volgt: Stan Korzilius en Robert Zijlstra (gevorderden), Willem Toemen en Stefan van der Weijst (beginners heren gemengd) en Ilja van Hagen en Katja Kuijpers (beginners dames).

“We kijken terug op een gezellig en geslaagd Kersttoernooi en hopen iedereen weer te mogen ontvangen in 2023”, aldus de organisatie.

Uit de krant