Afbeelding

Jubileumeditie ‘Strade Bianche Peel en Hei’

Sport 300 keer gelezen

HEUSDEN - De vijfde en daarmee jubileumeditie van de ‘‘Strade Bianche Peel en Hei’ vond afgelopen zondag plaats. Organisator TWC ‘t Ventieleke was ondanks de weersvoorspellingen vooraf meer dan tevreden over de prima opkomst. 

Vanwege het vijfjarig jubileum werden de deelnemers bij de start ontvangen met een bakje koffie en een tompouce. Ook kreeg iedereen een buff met het logo van de Strade erop.

Wat een geweldig mooie route met bijzonder leuke paadjes

In de ochtend was het nog droog en de deelnemers gingen dan ook enthousiast van start. Dit jaar waren de routes van alle afstanden vernieuwd. Bij terugkomst bleek iedereen hierover zeer enthousiast. “Wat een geweldig mooie route met bijzonder leuke paadjes”, was dan ook één van de vele reacties.

Onderweg werden er volop versnaperingen aangeboden. Zo was er een mobiele post die koeken uitdeelde. Verder waren er nog vaste posten te vinden waar alles aanwezig was om het energieniveau weer op peil te brengen.

Speciaal jubileumbiertje

Moe maar voldaan en met enkele regendruppels onderweg kwamen de deelnemers weer terug bij de start/finishlocatie Hart van Heuze in Heusden. Hier kreeg iedereen nog een hamburger aangeboden en voor de liefhebber was er ook een speciaal jubileumbiertje verkrijgbaar.

Ondanks het weer zat de sfeer er bij de finish heel goed in. Onderling werden er verschillende fietsavonturen gedeeld en weer nieuwe plannen gemaakt. TWC ’t Ventieleke kan terugkijken op een mooie jubileumeditie, en er zijn nog volop ideeën voor de toekomst. Kortom, op naar de volgende vijf jaar.

Uit de krant

Uit de krant