Tante Tulp geeft op vrijdagochtend 26 april een voorstelling in de bibliotheek in Asten.
Tante Tulp geeft op vrijdagochtend 26 april een voorstelling in de bibliotheek in Asten.

Volop activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie

Algemeen 380 keer gelezen

ASTEN - Nog een paar weekjes en dan staat de meivakantie weer voor de deur. Bibliotheek Asten grijpt de vrije week aan om diverse activiteiten te organiseren, zoals een theatervoorstelling en een optreden van een goochelaar. 

De meivakantie duurt in het zuiden van 27 april tot en met 5 mei. In die week kan schoolgaande jeugd dus terecht bij de bibliotheek in Asten. Zo wordt de vakantie afgetrapt met een voorstelling van ‘Tante Tulp’ op vrijdag 26 april. 

Het verhaal: in de tuin van tante Tulp is altijd iets te beleven. Kinderen die van bloemen en muziek houden én graag nieuwe dingen ontdekken, zijn hier aan het juiste adres. Het betreft een interactieve voorstelling die om 11.00 uur begint. Entree bedraagt 5 euro.

Vliegende tafels

Een andere activiteit die de bieb er graag uitlicht, is het bezoek van ‘Aires de Boekengoochelaar’ op dinsdag 30 april. Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft en dus wordt zijn publiek getuige van de meest wonderlijke dingen, uiteenlopend van vliegende tafels tot pannen die tot leven komen en toverboeken die spontaan in brand vliegen. 

De voorstelling duurt van 10.30 uur tot 11.30 uur, de toegang bedraagt 5 euro. Meer info is verkrijgbaar via www.bibliotheekhelmondpeel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant