Afbeelding

Vacature Media-adviseur bij DAS Mediacentrum (Someren)

Algemeen 945 keer gelezen

DEURNE/SOMEREN - DAS Mediacentrum, de uitgeverij van tal van lokale nieuwsmerken waaronder het Weekblad voor Deurne, is op zoek naar een enthousiaste media-adviseur om het team te versterken. In deze functie van 20-28 uur krijg je de mogelijkheid om klanten in de regio te adviseren en de samenwerking met hen verder uit te bouwen.

Als media-adviseur bij DAS Mediacentrum ligt de nadruk op het onderhouden en versterken van de banden met klanten in de regio. Een belangrijk aspect van de functie is het verstrekken van advies en het benutten van alle beschikbare nieuwsmedia, zowel print als online. Hierbij speelt het Weekblad voor Deurne en de bijbehorende nieuwssite een centrale rol. Daarnaast is het de taak van de media-adviseur om klanten bewust te maken van de marketingdiensten die worden aangeboden door de marketingafdeling van DAS Mediacentrum.

De ideale kandidaat voor deze functie heeft een sterke focus op klanttevredenheid en het behalen van omzetdoelen. Het behouden van regie over de accounts en het nauw samenwerken met collega’s zijn essentieel. Als media-adviseur is het van groot belang om actief te netwerken en voortdurend op de hoogte te zijn van regionale ontwikkelingen.

Dit vragen we van jou

De vereisten voor deze functie zijn onder andere een HBO werk- en denkniveau, minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële functie en over netwerkvaardigheden beschikken. Daarnaast kan deze klantgerichte teamplayer uitstekend communiceren en heeft affiniteit met nieuwsmedia en online platforms. Een resultaatgerichte instelling en energie halen uit samenwerken met collega’s en klanten worden ook gevraagd.

Wat wij jou bieden!

Als media-adviseur bij DAS Mediacentrum kunnen geïnteresseerden rekenen op een marktconform salaris. Daarnaast worden een laptop en mobiele telefoon ter beschikking gesteld. De mogelijkheid om flexibel te werken, zowel thuis als op kantoor in Someren, behoort tot de voordelen van deze functie. Bovendien biedt de positie veel vrijheid en verantwoordelijkheid om het werk naar eigen inzicht uit te voeren.

Enthousiast geworden?                                                                                                 

Bekijk dan snel de gehele vacature op werkenbijtelstarmediagroep.nl via deze link en solliciteer!

Uit de krant