Het Astens Mannenkoor bestaat 55 jaar en houdt daarom komende zaterdag het jubileumconcert 'Mannen krijgen bezoek'.
Het Astens Mannenkoor bestaat 55 jaar en houdt daarom komende zaterdag het jubileumconcert 'Mannen krijgen bezoek'.

Mannenkoor en St. Cecilia samen op de planken

Algemeen 691 keer gelezen

ASTEN - Het Astens Mannenkoor bestaat 55 jaar en houdt daarom zaterdag het jubileumconcert ‘Mannen krijgen bezoek’, in samenwerking met het A-orkest van Harmonie St. Cecilia. 

Het Astens Mannenkoor maakt het extra uitdagend door dit keer te zingen onder begeleiding van een compleet orkest. Voor het eerst sinds dertien jaar worden daarom de krachten weer met Harmonie St. Cecilia gebundeld.

De twee brengen komende zaterdag maar liefst zes werken gezamenlijk ten gehore, waaronder ‘Man of La Mancha’ en ‘Conquest of Paradise’. Het mannenkoor zingt daarnaast onder meer ‘Coro di Crociati e Pellegrini’ van Verdi en ‘We zullen doorgaan’ van Ramses Shaffy. 

Harmonie St. Cecilia speelt onder meer ‘Gandalf’ van Johan de Meij en de muziek van de film Robin Hood.

Iets teruggeven

Het jubileumconcert ‘Mannen krijgen bezoek’ wordt gehouden in gemeenschapshuis ‘t Kwartier aan de Kerkstraat in Asten en begint om 20.00 uur, de zaal is vanaf 19.30 uur geopend. 

Het mannenkoor wil met dit concert iets teruggeven aan de Astense gemeenschap, als dank voor de ondersteuning die het krijgt in de vorm van sponsoring en belangstelling, en daarom is de toegang gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant