Martijn Leuwerink met presentatrice Nadia Moussaid. In zijn hand het boek dat hij na het overlijden van zijn broer Jeroen schreef.
Martijn Leuwerink met presentatrice Nadia Moussaid. In zijn hand het boek dat hij na het overlijden van zijn broer Jeroen schreef.

Martijn Leuwerink te gast in talkshow Nadia

Algemeen 731 keer gelezen

ASTEN - Naar aanleiding van het boek dat hij over het overlijden van zijn broer Jeroen schreef, was Martijn Leuwerink vorige week te gast bij de landelijke talkshow ‘Nadia’. Daar sprak hij over telefoongebruik in het verkeer. De aflevering wordt komende maandag om 19.00 uur uitgezonden bij de NPO.

Martijn is een van de vier gasten in de aflevering van komende maandag. In haar show bespreekt presentatrice Nadia Moussaid telkens één onderwerp, bijvoorbeeld een maatschappelijke kwestie maar ook medische of relationale vraagstukken. Doel van het programma is om meer begrip voor ieders standpunt te kweken. 

“De uitzending van maandag deel ik samen met de andere gasten onze persoonlijke verhalen met betrekking tot telefoongebruik in het verkeer”, aldus Martijn. Zijn broer Jeroen werd tijdens zijn dienst als agent tenslotte dodelijk geraakt door een automobilist die tijdens het rijden gedurende een langere periode op zijn mobieltje bezig was.

De aflevering van ‘Nadia’ staat komende maandag om 19.00 uur gepland en wordt uitgezonden op NPO1.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant