Hans Schrama (l) en Frans Hagelaar zijn tot 'Lid van verdienste' benoemd.
Hans Schrama (l) en Frans Hagelaar zijn tot 'Lid van verdienste' benoemd.

Astens Mannenkoor benoemt trouwe zangers tot ‘Lid van verdienste’

Algemeen 812 keer gelezen

ASTEN - Al jarenlang zingen ze bij het Astens Mannenkoor én zetten ze zich op tal van vlakken voor datzelfde koor in. Reden voor het bestuur om Frans Hagelaar en Hans Schrama eens flink in het zonnetje te zetten. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering vorige donderdag waar beide trouwe zangers de titel ‘Lid van verdienste’ kregen toebedeeld.

‘Beide heren hebben zich bijzonder verdienstelijk gemaakt voor het koor’, aldus het Astens Mannenkoor. Zo organiseerde Frans Hagelaar al vijftien edities van het jaarlijkse Herfstbockconcert en was hij 25 jaar actief binnen de ‘Straotzangers’. Collega-koorlid Hans Schrama vulde jarenlang de post van bibliothecaris en stond aan de wieg van de digitalisering van het muziekarchief van het Astens Mannenkoor.

Oorkonde

Die tomeloze inzet is niet onopgemerkt gebleven. Het bestuur van het koor greep de algemene ledenvergadering aan om de twee uitgebreid te bedanken. Zo prees voorzitter Jos de Vries de beide mannen en overhandigde hij hen een oorkonde en een cadeau. Ook de aanwezige dames ontvingen een bosje bloemen.

Het Astens Mannenkoor heeft er zo weer twee ‘Leden van verdiensten’ bij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant