Afbeelding

Banenmarkt bij Kwekerij Moors: ‘Veel variatie’

Algemeen 339 keer gelezen

ZAKENNIEUWS - ‘De tuinbouwsector in Asten en Someren biedt volop carrièrekansen’ vertelt Hannie Moors, van Kwekerij Moors in Heusden. Welke kansen precies, dat ontdekken bezoekers tijdens een speciale banenmarkt volgende week dinsdag.

De sector staat voor grote uitdagingen, maar heeft daarnaast volop veerkracht. Dat toont Kwekerij Moors tijdens de banenmarkt volgende week dinsdag. “Dit is een mooi moment om te laten zien dat er veel variatie aan werkzaamheden is”, zegt Hannie.

“De high tech is niet alleen in de Brainport van Eindhoven te vinden, maar ook gewoon bij ons in de kas. Het geautomatiseerde oogstsysteem met zelfrijdende karren, de automatische dozenvullers en inpakmachines zijn daar een voorbeeld van.” Kortom, het beeld van veel gesjouw met kistjes is verleden tijd. Dat en meer zal blijken tijdens de banenmarkt.

De markt is volgende week dinsdag van 17.30 uur tot 20.30 uur geopend. Kwekerij Moors ligt aan de Waardjesweg 57 in Heusden. Meer informatie is te vinden via www.kwekerijmoors.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant