Een fragment uit de vorige voorstelling van muziekgroep Anders uit Ommel: 'Toen alles nog Anders was'.
Een fragment uit de vorige voorstelling van muziekgroep Anders uit Ommel: 'Toen alles nog Anders was'.

Muziekgroep Anders opnieuw op het podium

Algemeen 1.211 keer gelezen

OMMEL - Het smaakt nog altijd meer dan goed: de muzikale samenwerking tussen Ommelnaren Annemiek Hendrix, Marloes van Kralingen, Hans Liebregts en Bennie van Bree. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december betreden ze daarom opnieuw samen het podium met hun act ‘Anders’.

‘We zijn heel erg blij te kunnen aankondigen dat we dit jaar voor de derde keer een optreden van Anders gaan verzorgen’, zo is de muziekgroep enthousiast. Inmiddels zijn Ommelnaren via een huis-aan-huisfolder al op de hoogte gesteld. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december betreedt Anders namelijk opnieuw het podium van gemeenschapshuis De Kluis in Ommel. 

Opnieuw wordt inwoners daarom gevraagd om mooie verhalen met bijpassende liederen in te zenden. Met een beetje geluk krijgen deze vervolgens vorm tijdens de voorstellingen. Inzendingen kunnen per mail worden verstuurd via info.anders2019@gmail.com..

Debuut

Anders gaf in 2019 voor het eerst een optreden. Door corona bleef het daarna lange tijd stil maar vorig jaar kon er dan eindelijk een vervolg aan het debuut worden gegeven met de voorstelling ‘Toen alles nog Anders was’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant