Er is een reconstructie van de overval gemaakt. (Foto: Politie.nl)
Er is een reconstructie van de overval gemaakt. (Foto: Politie.nl)

Bureau Brabant behandelt overval op Mark Gillis

Algemeen 604 keer gelezen

OMMEL - Programma Bureau Brabant besteedt komende maandag aandacht aan de overval op Mark Gillis, die begin november in zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel stevig werd toegetakeld. De politie is nog altijd op zoek naar de drie daders, al worden er in de uitzending wel nieuwe ontwikkelingen vermeld.

De zoon van Peter Gillis, beiden bekend van het tv-programma Massa is kassa, werd zondag 7 november bij thuiskomst ‘s nachts door drie mannen opgewacht. Die bonden hem vast en mishandelden hem met onder meer pepperspray en een taser. De mannen waren op zoek naar een kluis, al bleek Gillis die helemaal niet in huis te hebben.

Camerabeelden

Even later verlieten ze de chalet met als buit wat geld, horloges en een dure zonnebril. Getuigen zagen rond die tijd een witte bestelbus over Prinsenmeer rijden. Ook zijn er camerabeelden waarvan maandag een deel wordt getoond en waarop de daders zijn te zien. Tot slot zal de politie de laatste stand van zaken betreffende het onderzoek melden, want er zijn nieuwe ontwikkelingen.

Bureau Brabant wordt maandag om 18.15 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en wordt vervolgens tot en met dinsdagmiddag ieder uur herhaald. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant