De zilveren jubilarissen van gemengd koor Amuze vlnr: Wilma Eijsbouts, Lau Joosten en Ria van Bussel.
De zilveren jubilarissen van gemengd koor Amuze vlnr: Wilma Eijsbouts, Lau Joosten en Ria van Bussel.

Amuze zet jubilarissen in het zonnetje

Algemeen 34 keer gelezen

ASTEN - Gemengd koor Amuze uit Asten huldigde onlangs drie zilveren jubilarissen. Zij werden in het zonnetje gezet tijdens een feestavond in café Ons Jantje in Ommel.

Eigenlijk noteerden de jubilarissen al eerder hun bijzondere mijlpaal, maar vanwege de coronapandemie moesten de bijbehorende feestelijkheden worden uitgesteld. Donderdag 21 april kon een en ander alsnog worden gevierd tijdens een feestavond in Ons Jantje. Daar werden de zilveren jubilarissen Ria van Bussel (alt), Wilma Eijsbouts (alt) en Lau Joosten (bas) bedankt voor hun alweer 25-jarig lidmaatschap. Joosten is naast zanger ook actief als secretaris, en wordt gezien als een van de drijvende krachten achter het koor.

Beeldje

Allen werden toegesproken en bedankt voor hun actieve bijdrage aan het koor. Ook ontving iedere jubilaris een boeket bloemen en een beeldje. Daarnaast werd afscheid genomen van Jacqueline en Herman Zeegers, die jarenlang voor een repetitielocatie voor Amuze zorgden. Zij werden eveneens bedankt voor de gastvrijheid en ontvingen bloemen en een beeldje. Tot slot zong Jan Bukkems hen nog toe middels een persoonlijk liedje. En ook het koor liet uiteraard nog van zich horen.

Uit de krant