The Hoochies sluiten de zaterdagavond van de Paasblues af in Zaal Jan van Hoek aan de Markt in Asten.
The Hoochies sluiten de zaterdagavond van de Paasblues af in Zaal Jan van Hoek aan de Markt in Asten.

31e Paasblues: het volledige programma

Algemeen 420 keer gelezen

ASTEN - Blast Blues Promotion maakt zich op voor de 31e Paasblues, komend weekend in Asten-dorp. De organisatie heeft wederom een afwisselende line-up samengesteld. 

Blast belooft een divers en verrassend programma, waarbij de deelnemende cafés wederom een belangrijke rol vervullen. ‘Zonder hen was het niet mogelijk dat we zo’n evenement organiseren’, aldus Blast. ‘Zoals we altijd nastreven hebben we weer acts in breed genre, met voor elk wat wils.’

De 31e editie wordt zaterdag om 20.00 uur afgetrapt in café ‘t Spektakel met een optreden van Double Jack. Vervolgens betreden The Hoochies om 22.00 uur het podium in Zaal Jan van Hoek.

De zondag gaat om 16.00 uur van start met een optreden van Little Boogie Boy in café De Engel. Daarna trekt de blueskaravaan naar gemeenschapshuis ‘t Kwartier, waar Possum Belly om 18.00 uur begint met spelen. De avond wordt om 20.00 uur ingeluid bij café Classics met de band Square Keys. De zondag wordt om 22.00 uur afgesloten met een optreden van Gadja bij In de Gloria.

Maandag kan er vanaf 16.00 uur worden genoten van Spyder and the Fly, die café Toff bezoeken. De Paasblues wordt om 19.30 uur afgesloten met Drums and Beeker bij café ‘t Spektakel. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant