Deelnemers tijdens een eerdere editie van het Paastoernooi van voetbalvereniging NWC Asten.
Deelnemers tijdens een eerdere editie van het Paastoernooi van voetbalvereniging NWC Asten.

NWC trapt nieuwe editie Paastoernooi af

Algemeen 496 keer gelezen

ASTEN - Maar liefst 32 verschillende verenigingen meldden zich dit weekend voor het traditionele Paastoernooi bij NWC Asten. Twee dagen bomvol voetbalplezier, en ook nog eens leerzaam. Met dit keer als nieuw element het ‘JO13-futuretoernooi’.

Zoals vertrouwd stroomt sportpark ‘t Root ook deze Pasen weer vol met jonge voetballertjes. Zaterdagochtend meldden zij zich voor het eerst voor een sportief dagje. Er wordt dan afgetrapt door de JO11 en JO12, in de middag opgevolgd door de JO9 en JO10.

De zondagsrust wordt in ere gehouden, maar maandag staat er wederom een drukke voetbaldag op het programma. “Ook wij staan niet stil. Daarom houden we op Paasmaandag in de ochtend voor het eerst het JO13-futuretoernooi”, zegt jeugdvoorzitter van NWC Pieter van der Heijden. 

“Jongens en meiden uit de huidige JO12-lichting krijgen de kans om alvast het grote veld te ontdekken. Ze zullen voor het eerst kennismaken met elf tegen elf, uiteraard mét buitenspel.” Die middag mogen de JO7 en JO8 nog aan de bak. 

De wedstrijden starten op beide dagen om 9.00 uur en het programma duurt steeds tot ongeveer 16.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant