Gasten krijgen zeven verschillende whisky's voorgeschoteld, met tussendoor ook enkele hapjes.
Gasten krijgen zeven verschillende whisky's voorgeschoteld, met tussendoor ook enkele hapjes.

Whiskyproeverij bij café ‘t Spektakel

Algemeen 480 keer gelezen

ASTEN - Terug van weggeweest: de whiskyproeverij bij café ‘t Spektakel in Asten. Komende zondag kunnen gasten onder begeleiding van Rob Berkers een breed assortiment aan whisky uitproberen. Na afloop wordt de ‘Spektakel Whiskykenner 2023’ uitgereikt. 

Rob Berkers van Vinyo mag met recht deskundige begeleiding heten. Hij schotelt zijn gasten zondag zeven verschillende whisky’s voor, met tussendoor ook een hapje. Voor de beste proever ligt er ook nog een mooie erkenning in het verschiet: die krijgt namelijk de titel ‘Spektakel Whiskykenner 2023’ uitgereikt, én hij of zij mag een van de vooraf geproefde whisky’s mee naar huis nemen.

Inschrijven voor de whiskyproeverij kan tot uiterlijk vrijdag aan de bar en per mail via info@hetspektakel.nl. De proeverij gaat om 14.00 uur van start, kosten bedragen 20 euro per deelnemer. 

Livemuziek

Het programma wordt afgesloten met een optreden van de Italiaanse band Emir Trerè & the Sugar Daddies. Zij brengen een mix van country, honky tonk en rockabilly. Kortom dansplezier gegarandeerd.

Entree voor de band is inbegrepen bij de whiskyproeverij. Gasten die enkel voor de band komen, betalen 5 euro entree.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant