De aanwezige jubilarissen ontvingen allen een bos bloemen.
De aanwezige jubilarissen ontvingen allen een bos bloemen.

NWC zet jubilarissen in het zonnetje

Algemeen 718 keer gelezen

ASTEN - Tijdens de nieuwjaarsreceptie van NWC zette de Astense voetbalclub een aantal jubilarissen in het zonnetje. Bijzondere vermeldingen waren er voor Jan Berkers, Gerry van Bussel en Henk Cortooms, die allen 70 jaar lid zijn.

NWC hield vorige week donderdag haar nieuwjaarsreceptie in de eigen kantine op sportpark ‘t Root. Daar sprak voorzitter Nils van Hoek alle leden toe en had hij een speciaal woordje over voor de jubilarissen.

Zo waren er bloemen voor Gijs Brüsewitz, Sander van den Eijnde, Bas van Geffen, Bjorn Loomans, Rob Aarts, Mark Halma en Tom van Bussel, die allen 25 jaar lid zijn. Ook Tonnie van Heugten, Jac van Oosterhout, Jacco van Rees, Albert Bierlee, Marc Bussmann, Thijs Debeij, Pieter van Eersel en Tom Meulendijks werden gehuldigd vanwege hun 40 jaar bij de club.

Halve eeuw

NWC beschikt over veel trouwe leden. Zo zijn Geert Berkers, Harry van Heugten, Francien Werts-Smits en Chris Strijbosch alweer een halve eeuw van de partij. Een speciale vermelding ook voor Wim van Oosterhout en Riny Sauvé vanwege hun 60-jarig lidmaatschap. 

Jan Berkers, Gerry van Bussel en Henk Cortoom tikken met 70 jaar het langste dienstverband aan. Voorzitter Van Hoek zette ook hen daarom in het zonnetje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant