De jubilarissen van gemengd koor Amuze vlnr: Tonnie van Schalen, Hanny Roxs en Jet van Seccelen.
De jubilarissen van gemengd koor Amuze vlnr: Tonnie van Schalen, Hanny Roxs en Jet van Seccelen.

Gemengd koor Amuze huldigt jubilarissen

Algemeen 519 keer gelezen

ASTEN/OMMEL - Gemengd koor Amuze uit Asten vierde recent het jaarlijkse Ceciliafeest. Traditiegetrouwd werd die gelegenheid tevens aangegrepen om de jubilarissen van het koor in het zonnetje te zetten. Dit keer waren er drie gelukkigen: Tonnie van Schalen, Hanny Roxs en Jet van Seccelen. 

Amuze week voor het Ceciliafeest uit naar café Ons Jantje in Ommel, waar de koorleden een meer dan feestelijke avond kregen voorgeschoteld.

En dat gold zeker voor de drie jubilarissen. Zo zijn Jet van Seccelen en Hanny Roxs alweer 25 jaar lid van het Astense gemengd koor. Sopraan Tonnie van Schalen werd gehuldigd vanwege haar 12,5 jaar bij het koor.

Bronzen beeldje

Voor het bestuur van het koor voldoende reden om deze trouwe, enthousiaste eens flink in het zonnetje te zetten. Zo werden alle jubilarissen door het bestuur toegesproken en gehuldigd. Voor Van Seccelen en Roxs was er nog een bronzen beeldje, Van Schalen kreeg een speldje opgespeld. En alle drie de jubilarissen ontvingen een bosje bloemen.

Het was op de kers op de taart voor deze feestelijke avond, die muzikaal werd opgeluisterd met een optreden van de Lollypops.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant