De aanwezige jubilarissen werden allen in het zonnetje gezet.
De aanwezige jubilarissen werden allen in het zonnetje gezet.

Samen voor Asten huldigt jubilarissen

Algemeen 922 keer gelezen

ASTEN - Politieke partij Samen voor Asten zette vorige week een aantal trouwe leden in het zonnetje. Allen zijn minstens 25 jaar betrokken bij Leefbaar Asten dan wel D66/Hart voor Asten, de twee partijen die tot Samen voor Asten zijn gefuseerd.

Begin vorig jaar bundelden toenmalig coalitiepartij Leefbaar Asten en toenmalig oppositiepartij D66/Hart voor Asten de krachten, omdat de twee onderling nauwelijks verschillen zagen. Sindsdien is de club, en dus ook het ledenaantal een stuk groter.

Samen voor Asten beschikt zo over een groot aantal trouwe leden, van wie er vorige week enkelen in het zonnetje werden gezet. Het betrof Annie Bankers, Maarten van den Boomen, Gerard van Bussel, Marie-Jose Gondrie, Jac Huijsman, Ellen Loomans, Johan van de Mortel, Bert van Oosterhout, Maria van Roosendaal, Elly Smits, Harry Span, Marie-Jose Swart, Liesbeth Swinkels, Marius Thijs, Harry Veldman en Ria Das. Allen zijn al minstens 25 jaar bij de partij betrokken.

Allen zijn minstens 25 jaar bij de partij betrokken

Zij ontvingen de felicitaties tijdens de algemene ledenvergadering in gemeenschapshuis Hart van Heuze in Heusden. Tot slot werd nog gesproken over de ambities van de partij. Samen voor Asten wil tijdens de verkiezingen van 2026 de grootste partij worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant