D'Aauw prinsen van De Klot zijn ook dit jaar weer van de partij. (Archieffoto: Frans Klaus)
D'Aauw prinsen van De Klot zijn ook dit jaar weer van de partij. (Archieffoto: Frans Klaus)

De Klot trapt de carnaval af

Algemeen 470 keer gelezen

ASTEN - Traditiegetrouw start De Klot vlammend aan het nieuwe carnavalsseizoen. De Astense carnavalsstichting trapt vrijdag een reeks zittingsavonden af, die ook dit jaar in De Beiaard worden gehouden. Senioren konden vorige week al van het programma genieten.

Afgelopen zondag werd er speciaal voor senioren uit Asten al een zittingsmiddag gegeven. Vanaf morgen gaat vervolgens de reeks zittingsavonden van start. Omdat er momenteel nog hard aan een nieuw gemeenschapshuis wordt gewerkt, vinden de optredens evenals vorig jaar plaats in dienstencentrum De Beiaard.

‘Gelukkig kunnen de zittingsavonden dit jaar normaal doorgaan zonder vroegere sluitingstijd’

Het publiek wacht weer een bomvol en hilarisch programma. Muzikaal opgeluisterd door De Asteiner Bloaskapel en met bekende acts zoals D’Aauw prinsen van De Klot en het duo Lekker & Lekker, allen graag geziene gasten tijdens de Astense zittingsavonden.

Ook de gebroeders Ten Thije zijn dit jaar weer van de partij. Vorig jaar maakten de broers hun debuut en dit jaar keren ze dus terug op de Astense planken. Verder verschijnen ook tonprater Boy Jansen, Familous Four, Damiën Goossens, Kuub en dansgroep Upside Down ten tonele.

Geen restricties

‘De zittingsavondcommissie is erin geslaagd om een mooi en gevarieerd programma samen te stellen. Gelukkig kunnen de zittingsavonden dit jaar normaal doorgaan zonder vroegere sluitingstijd”, zo verwijst het bestuur van De Klot naar de coronaperiode. Zo moesten bezoekers vorig jaar nog hun coronatoegangsbewijs laten zien om binnen te komen, dit jaar zijn alle restricties echter weer geschrapt.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar

Programma

De première begint morgen om 20.00 uur.  Daarna volgen nog optredens op zaterdag 12 november, donderdag 17 november, vrijdag 18 november en zaterdag 19 november. Aanvang steeds om 20.00 uur.
Voor enkele zittingsavonden zijn nog kaarten beschikbaar. Deze zijn te bestellen via www.deklot.nl.

Uit de krant

Uit de krant