Mark Gillis, op de foto links, werd vorig jaar flink toegetakeld bij een woningoverval. (Foto: Friso Keuris)
Mark Gillis, op de foto links, werd vorig jaar flink toegetakeld bij een woningoverval. (Foto: Friso Keuris)

Tweede aanhouding in zaak Mark Gillis

Algemeen 797 keer gelezen

OMMEL - De politie heeft opnieuw een verdachte gearresteerd naar aanleiding van de brute overval op Ommelnaar Mark Gillis. Het gaat om een 42-jarige man uit Rosmalen, die dinsdagochtend op een adres in Drunen van zijn bed werd gelicht.

door Maarten Driessen

Eerder werd ook al een 39-jarige man uit Den Bosch gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de gewelddadige overval. Deze verdachte zit momenteel nog steeds vast. 

Gillis werd flink toegetakeld toen hij in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar aankwam bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Drie mannen overmeesterden hem, waarbij onder meer gebruik werd gemaakt van pepperspray en een taser.

Het vervolgonderzoek leidde de politie naar de 42-jarige man uit Rosmalen die daarop dinsdagochtend kon worden gearresteerd. De politie meldt dat het onderzoek onverminderd wordt voortgezet, in de hoop ook de derde dader te kunnen pakken. Mogelijk is er ook nog een vierde dader, die op de uitkijk zou hebben gestaan.

Superblij

Zelf reageert Mark Gillis opgetogen. “Ik ben superblij. Zo begint de dag weer goed”, zegt Gillis, die zelf ook dinsdag pas op de hoogte werd gesteld van de opsporing van een tweede verdachte. “De politie kan natuurlijk ook niet alles zeggen. Maar ze hebben mij gebeld voordat het persbericht eruit ging.”

Ondertussen krabbelt de realityster, bekend van het programma ‘Massa is Kassa’, weer langzaam op. “Op zich gaat het goed, maar de avonden en nachten zijn wel lastig. Daarom ben ik blij dat het nu pas later donker wordt. Het is toch een trauma dat moet slijten.” Zo heeft Gillis nog altijd beveiliging die ervoor zorgt dat hij ‘s avonds veilig thuiskomt. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant