Ook bijenhoudersvereniging Sint Ambrosius uit Asten nam deel aan de Grote Sponsoractie van de Albert Heijn.
Ook bijenhoudersvereniging Sint Ambrosius uit Asten nam deel aan de Grote Sponsoractie van de Albert Heijn.

Grote Sponsoractie goed voor 8.000 euro

Algemeen 60 keer gelezen

ZAKENNIEUWS - Albert Heijn Asten hield in de afgelopen periode weer de Grote Sponsoractie. Woensdag kregen de deelnemende verenigingen hun cheque overhandigd, in totaal goed voor 8.000 euro.

Dit keer namen er 22 verenigingen deel aan de Grote Sponsoractie van de Albert Heijn. Voorafgaand aan de actie konden verenigingen zich aanmelden en daarvan werd dus ook volop gebruik gemaakt. Met uiteenlopende verenigingen zoals de bijenhoudersvereniging (foto), een zangkoor, een taekwondoclub en een harmonie.

Vervolgens ontvingen klanten van de Albert Heijn in de periode van 7 maart tot 1 mei vouchers bij hun boodschappen. Deze konden bij een interactiekast worden ingeleverd, waarbij deze naar een vereniging naar keuze gingen. Hoe meer vouchers voor een vereniging, hoe hoger het sponsorbedrag.

Geen enkele vereniging bleef met lege handen achter, maar het was NWC Asten dat de meeste vouchers kreeg toegewezen. Zij ontvangen een cheque van bijna 800 euro van de Albert Heijn. In totaal werden er maar liefst 38.787 vouchers ingeleverd. Het totale bedrag van 8.000 euro wordt door Albert Heijn gesponsord.

Uit de krant