Voorzitter Peter Verweijen (r) heeft mooie woorden over voor gouden jubilaris Henk Caris van ATTV '71.
Voorzitter Peter Verweijen (r) heeft mooie woorden over voor gouden jubilaris Henk Caris van ATTV '71.

Henk Caris gouden jubilaris ATTV ‘71

Algemeen 854 keer gelezen

ASTEN - Een bijzondere mijlpaal voor Henk Caris, lid van het eerste uur van tafeltennisvereniging ATTV ‘71 uit Asten. Zolang als de vereniging bestaat, inmiddels alweer 50 jaar, is Caris al van de partij. Daarom werd hij vorige week door ATTV in het zonnetje gezet.

Op 15 april 2021 bestond ATTV ‘71 exact 50 jaar, maar vanwege de toen geldende coronamaatregelen werden de festiviteiten uitgesteld. Gelukkig kon een en ander tijdens de recente jaarvergadering alsnog worden opgepakt. Voorzitter van ATTV ‘71 Peter Verweijen had mooie woorden over voor Caris en overhandigde hem de titel ‘erelid van de vereniging’. 

Gigantische inbreng

Hij was tenslotte ontzettend belangrijk voor de club, zowel als speler als in zijn latere rol in het bestuur én als shirt- en materiaalsponsor. ‘Gedurende het 50-jarig lidmaatschap van Henk is zijn inbreng binnen de vereniging gigantisch geweest en was hij een sportief voorbeeld voor veel tafeltennissers’, aldus ATTV. 

Vanwege zijn verdiensten ontving Caris ook nog een cadeau en een digitale fotolijst waarop de 50 jaar aan herinneringen mooi in beeld komen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant