ules van Uden en Yordi Ahout vieren op 1 oktober het vijfjarig bestaan van hun bedrijf AvU Automotive.
ules van Uden en Yordi Ahout vieren op 1 oktober het vijfjarig bestaan van hun bedrijf AvU Automotive.

- Ondernemers in beeld - Vijf jaar AvU Automotive in Asten

Ondernemend 1.280 keer gelezen

ASTEN - Jules van Uden en Yordi Ahout vieren op 1 oktober het vijfjarig bestaan van hun bedrijf AvU Automotive. Gezamenlijk meer dan dertig jaar ervaring in de autobranche hebben zij samengebracht in een werkplaats die staat voor kwaliteit, secuur werk en een goede communicatie met de klant.

Jules en Yordi zijn gespecialiseerd in het merk BMW, maar werken ook regelmatig met Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. “Wij zorgen ervoor dat de auto van de klant goed en veilig op de weg kan blijven,” aldus Jules. Zowel voor onderhoud, reparatie, storingen en het inbouwen van accessoires is AvU Automotive de juiste keuze.

AvU werkt zowel voor particulieren als bedrijven en onderscheidt zich door een uitgebreide kennis van het uitlezen en programmeren van elektronica in auto’s. Onder de vlag AvU Remote Services ondersteunen Jules en Yordi andere garages op afstand bij de diagnose en reparatie van een elektronisch probleem. Dat geldt voor alle merken auto’s, voor garages die zijn aangesloten bij AvU en werken met hun interface.

“Ik houd echt van auto’s en ben altijd een BMW-liefhebber geweest,” vertelt Yordi. “En ik vind het mooi hoe het elektronische en mechanische aspect in auto’s samenwerkt, maar juist wanneer het niet meer samenwerkt begint voor mij de uitdaging.” Zijn collega Jules vindt die passie vooral in de techniek. “En het is mooi dat we een dienstbaar beroep hebben. Elke keer opnieuw is het fijn om klanten tevreden te kunnen stellen.”

AvU Automotive is gevestigd aan de Ommelseweg 51c in Asten. Zie ook: www.avu-automotive.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant