Een hoesje voor je Samsung Galaxy S21, de beste bescherming!

dinsdag 9 februari 2021 - 11:31|
Van onze partner
Hoesjesdirect.nl

Als je net een mooie Samsung Galaxy S21 hebt gekocht, wil je die natuurlijk graag in nieuwe staat houden. Dit flagship model van Samsung is een toptelefoon, die het verdient om krasvrij en onbeschadigd te blijven. Je zou daarom een van de Galaxy S21 hoesjes kunnen aanschaffen. Deze zijn er in allerlei modellen en kleuren. Het is maar net wat je handig vindt en wat je smaak is. Op de website van hoesjesdirect.nl bijvoorbeeld, wordt een groot assortiment Galaxy S21 hoesjes aangeboden.

Een hoesje laat zien wie je bent
Vaak wordt een hoesje, bewust of onbewust, gebruikt als een uitdrukking van wie je bent. Misschien ben je ingetogen en houd je van een no nonsense mooie zwarte of bruine leren hoes met een chique uitstraling. Of je geeft juist de voorkeur aan pasteltinten en kiest een zachte kleur. En voor de mensen die van meer opvallende kleuren houden is er ook voldoende keuze. Daarnaast is het ook leuk om een hoesje te hebben dat bij je kleding past. Dus je zit altijd goed met enkele hoesjes in verschillende kleuren.

Het hoesje kan ook een statement zijn, want je kunt bij hoesjesdirect.nl ook je eigen hoesje ontwerpen. Je kan kiezen voor een foto, maar je kan ook een ontwerp maken met een toepasselijke spreuk. Dus vind je in het brede assortiment Galaxy S21 hoesjes niets van je gading, dan maak je het toch gewoon zelf!

Soorten hoesjes
Er zijn verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar. Hoesjes die helemaal gesloten zijn, zoals de bookcase, flipcase en het insteekhoesje. Een bookcase hoesje, de naam zegt het al, opent en sluit als een boek. Bij een flipcase opent en sluit het hoesje aan de bovenkant van de telefoon. Een insteekhoesje is een soort tasje met een open bovenkant waar je de mobiel insteekt. Er zit dan een bandje overheen dat voorkomt dat het toestel eruit valt. Tevens dient dit bandje om de mobiel gemakkelijk uit het hoesje te halen.

Verder zijn er hoesjes die alleen de achterkant van de telefoon beschermen, het zogenaamde back cover hoesje. Hoewel voor het scherm van de Galaxy S21 Gorilla Glass Victus is gebruikt, dat volgens Samsung bescherming biedt bij een val van twee meter, is het toch altijd aan te raden om in combinatie met een back cover hoesje een screenprotector te gebruiken. Deze biedt extra bescherming voor het display bij vallen. Er zijn verschillende soorten, zoals gehard glas dat meer bescherming biedt en tevens een betere gevoeligheid van het touchscreen heeft dan een kunststof screenprotector, maar ook iets duurder is. Ook is er een vloeibare screenprotector, maar die geeft een lichtere bescherming. Wel geeft deze antibacteriële bescherming en kan daarom goed in combinatie met een glazen screenprotector worden gebruikt.

Welk hoesje is de beste keuze?
Welk hoesje je kiest, is helemaal afhankelijk van wat je mooi, maar ook handig vindt. Wordt de mobiel bijvoorbeeld in een damestas gedaan tussen andere artikelen die krassen kunnen veroorzaken (denk aan een sleutelbos), dan is het goed om een hoesje te nemen dat helemaal sluit om de telefoon, zoals een bookcase, flipcase of insteekhoesje. Wil je toch liever een hoesje dat alleen de achterkant bedekt, dan is het in dit geval zeker aan te raden om een screenprotector erbij te nemen.

Kijk je vaak video’s op je mobiel, dan is een flipcase met een kickstand handig, je kunt dan het hoesje zo neerzetten dat je het scherm in landscape ziet.

Voor de sporter zijn er ook sportarmbanden die je om je arm kan doen om de telefoon mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld aan het joggen bent.

Iemand die de telefoon vaak als camera gebruikt, is waarschijnlijk het beste af met een back cover hoesje, omdat je bij fotograferen dan alleen je telefoon in handen hebt zonder storend hoesje dat eronder hangt. Denk dan wel aan de screenprotector voor het geval je onverhoopt het toestel laat vallen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Waarom is het altijd belangrijk om je auto goed te onderhouden? Al voordat je je allereerste auto koopt hoor je het al: het is belangrijk om je auto altijd goed te onderhouden. Dat klinkt logisch, maar waarom is dat eigenlijk? En... 18 december 2020 - 10:11
Wat zijn Megaways gokkasten en waarom zijn ze zo populair? Casino’s zijn al eeuwenlang onwijs populair. Nog altijd zie je ze regelmatig voorbij komen in een film, wat in het verleden natuurlijk ook al het geval was in bijvoorbeeld de... 16 juni 2020 - 09:07
Verbouwen met corona, is dat wel mogelijk? Het is de tijd van het jaar waarin de meeste mensen de handschoenen uit de kast halen, het gereedschap opzoeken en materiaal bestellen – of een aannemer in de arm... 12 mei 2020 - 14:19
Scherpe daling criminaliteit Uit cijfers die onlangs door het CBS gepubliceerd zijn, blijkt dat de criminaliteit in Nederland sinds 2012 flink is gedaald. Opvallend is dat vrijwel alle traditionele criminaliteit - diefstallen, vernielingen... 1 mei 2020 - 10:04
Meer energie uit hernieuwbare bronnen Onlangs kwam het Centraal Bureau voor de Statistiek met de cijfers voor de elektriciteitsproductie. Uit deze cijfers blijkt dat er steeds minder steenkool gebruikt wordt bij de productie van elektriciteit... 16 april 2020 - 10:50
Onlinebedrijven die in 2020 de concurrentie op de grond inhalen Het feit dat online winkelen ‘traditioneel’ winkelen voorbij is gegaan is eigenlijk al oud nieuws – en ook zeker niet vreemd. Maar wist je ook dat er een flink aantal... 3 april 2020 - 14:41