De delegatie van atletiekvereniging De Punderman Asten-Someren bij de High Tech Triatlon EHV.
De delegatie van atletiekvereniging De Punderman Asten-Someren bij de High Tech Triatlon EHV.

Pundermannen verbreken persoonlijke records

Sport 609 keer gelezen

ASTEN/EINDHOVEN - Voor atletiekvereniging De Punderman Asten-Someren stond afgelopen zondag de High Tech Triatlon EHV op het programma, waarvoor het grote terrein van de High Tech Campus het sportdomein vormde. Onder vriendelijke weersomstandigheden werden diverse persoonlijke records verbeterd.

De Punderman-delegatie bestond dit keer uit dertien fanatiekelingen, van wie negen vaste leden en vier gastspelers. De groep hoefde dit keer niet bijzonder vroeg uit de veren, aangezien de triatlon bij ‘buurman’ Eindhoven werd afgewerkt. 

Pundermannen Marte Timmermans, Dirk van de Ven en Bart Berkvens beten om 12.30 uur het spits af in groep 1 van de kwart afstand, een uur later gevolgd door Wim en Daan Driessen in groep 2. Weer een uur later begonnen Rob en Marjolein Spee, Rian, Julia en Simon Driessen, Peter Serné, Stefhanie Tilborgs en Daniel Kiewiet aan hun uitdaging op de achtste afstand. 

Primeurs

Eenieder moest een aantal rondes zwemmen, lopen en fietsen, dat alles op het terrein van de High Tech Campus. Eenmaal over de streep werden er diverse primeurs gevestigd en persoonlijke records verbeterd. Al met al een passend eind van het triatlonseizoen 2023.

Uit de krant