Eva Haazen (r) in duel met een speelster van De Korfrakkers.

ODC ondanks nederlaag goed gemutst

Sport 744 keer gelezen

OMMEL/HEUSDEN - KV ODC delfde zondag weliswaar het onderspit tegen De Korfrakkers, maar hield ondanks dat toch een goed gevoel over aan het treffen in Erp. Het team uit Ommel/Heusden speelde namelijk een prima pot.

Na een nipt verlies een week eerder stonden de dames van ODC zondag opnieuw vol strijdlust aan het begin van de wedstrijd. Helaas viel het eerste doelpunt aan de kant van De Korfrakkers, maar ODC kwam al snel weer terug in de wedstrijd, waarna de stand gedurende de eerste helft erg gelijk op ging. ODC ging de rust in met een achterstand van 9-8.

Goed spel

Ondanks de achterstand bleven de dames van ODC positief. In de tweede helft lagen er namelijk nog veel mogelijkheden om de stand om te keren. ODC liet goed spel zien en creëerde verschillende kansen. Waar de doelpunten bij ODC niet vielen, vielen ze bij De Korfrakkers wel. Het was een fysieke wedstrijd vol vrije worpen en strafworpen.

Ook in de tweede helft waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De wedstrijd eindigde in 18-15. Ondanks dat ODC de wedstrijd niet naar zich toe heeft kunnen trekken, houdt het team toch een goed gevoel over aan de wedstrijd. Vol goede moed kijkt ODC uit naar de volgende wedstrijd: komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen Stormvogels om 12.05 uur alweer op het programma.