Een deel van de jubilarissen van voetbalvereniging Olympia Boys. Allen kregen een bijpassend presentje.
Een deel van de jubilarissen van voetbalvereniging Olympia Boys. Allen kregen een bijpassend presentje.

Olympia Boys huldigt haar 25 jubilarissen

Sport 326 keer gelezen

OMMEL - 25 leden van voetbalvereniging Olympia Boys uit Ommel noteren dit jaar een mooie mijlpaal. Vanwege hun trouw lidmaatschap zette de club hen dan ook in het zonnetje. Onder wie ook drie leden die alweer een halve eeuw onderdeel uitmaken van Olympia Boys.

De jubilarissen werden recent tijdens de feestavond van Olympia Boys gehuldigd. Zo werden diverse leden geëerd voor hun 25 jaar bij de club. Te weten: Thijs Berkers, Koen van Bree, Jeroen van Deursen, Ria Jeucken, Jordi Mennen, Tom Stevens, William van Stratum, Liesbeth Verspeek, Wim van de Waarsenburg en Wouter van de Weijer.

40 jaar lid

Daarnaast ook een omvangrijke lijst van leden die hun 40 jaar lidmaatschap hebben bereiken. Dat zijn: Leon van Eijk, Frank Bastiaans, Theo Martens, Peter van de Ven, Toon Stevens, Wim van de Mortel, Bennie van Bree, Jan Crooymans, Paul Haazen, Toon van den Hoogenhoff, Jozef Berkers en Peter Verberne. En tot slot de gouden jubilarissen. Henk van Bussel, Jo Verspeek en Thieu Vinken zijn allen alweer een halve eeuw bij de club. Ook zij ontvingen daarom de felicitaties.

Uit de krant