De Pundermannen die deelnamen aan de kwart-afstand voor vertrek vanuit Asten naar Rosmalen.
De Pundermannen die deelnamen aan de kwart-afstand voor vertrek vanuit Asten naar Rosmalen.

Gemêleerd Punderman-gezelschap in Rosmalen

Sport 114 keer gelezen

ROSMALEN - Triatlonvereniging De Punderman Asten-Someren trok afgelopen weekend met een grote delegatie naar de triatlon in Rosmalen. Met een afvaardiging uit Asten, Heusden, Someren en Vlierden was de Peel daar prima vertegenwoordigd. Wim Driessen pakte zelfs een zilveren medaille in de categorie Heren 60 Plus. 

Was het zaterdag nog tropisch warm, een dag later kregen de triatleten totaal andere weersomstandigheden voorgeschoteld. Regen en een harde noordenwind verplichtten de deelnemers hun krachten te doseren. Zeven Pundermannen, te weten Rob Spé, Hans Jeronimus, Wilfred van Heugten, Daniel Kiewiet, Peter Serné, Michel Landsman en Hanneke Jeronimus, meldden zich om 11.00 uur voor de sprintafstand.

De overige negen, Dirk van de Ven, Bart Berkvens, Wim Driessen, Mark Steffens, Henri Koolen en Rein Klaver, begonnen een uur later aan aan de kwart-afstand.

Zo werden er diverse afstanden gezwommen, gefietst en gelopen. Met mooie eindresultaten tot gevolg. Zo finishte Wim Driessen als tweede in de categorie Heren 60 Plus, wat hem een zilveren medaille opleverde.

Uit de krant