Vlnr: Jelle Sleegers, Duuk Joosten, Alessia Beerens, Jan van Dijk en Merel Vermeer van De Packador en wethouder Janine Spoor. (Foto: Joyce van Dijk)
Vlnr: Jelle Sleegers, Duuk Joosten, Alessia Beerens, Jan van Dijk en Merel Vermeer van De Packador en wethouder Janine Spoor. (Foto: Joyce van Dijk)

De Packador wint eerste editie ‘Kanaal Bokaal’

Sport 962 keer gelezen

ASTEN - Voor het eerst troffen Tennisvereniging ‘t Root uit Asten en De Packador uit Someren elkaar afgelopen zondag voor een heuse onderlinge strijd: de Kanaal Bokaal. De eerste editie van deze nieuwe tennis- en padelwedstrijd werd door de Somerense sporters gewonnen.

De eerste editie vond plaats bij ‘t Root, waar wethouder Janine Spoor ‘s middags de Kanaal Bokaal mocht overhandigen. Eerder die dag meldden 52 deelnemers van uiteenlopende leeftijden zich op het sportpark. Gezamenlijk waren zij goed voor 25 wedstrijden van één uur.

Toen de balans aan het einde van de dag kon worden opgemaakt, noteerde De Packador 14 overwinning, ‘t Root 10 en één wedstrijd eindigde gelijk. Wethouder Spoor moest de Kanaal Bokaal daarom direct in Somerense handen leggen, de prestigieuze lokale prijs zal in ieder geval voorlopig in de kantine van De Packador te bewoneren zijn.

Volgend jaar weer

‘De organisatie kijkt tevreden terug op een mooie dag die volgend jaar een vervolg zal krijgen in Someren’, aldus ‘t Root, dat er alles aan zal doen om de bokaal weer naar Asten te krijgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant