Het nieuwe trainersduo van KV ODC voor komend seizoen: Frank van den Enden en Elke van de Mortel.
Het nieuwe trainersduo van KV ODC voor komend seizoen: Frank van den Enden en Elke van de Mortel.

KV ODC presenteert nieuw trainersduo

Sport 352 keer gelezen

HEUSDEN/OMMEL - Korfbalvereniging ODC uit Heusden/Ommel heeft een nieuw trainersduo aangesteld voor het komende seizoen. Uit de eigen gelederen is Elke van de Mortel naar voren geschoven als hoofdtrainster, met als rechterhand de ervaren Frank van de Enden.

In het seizoen 2022-2023 zullen zij samen het technisch hart vormen. Van de Mortel (34) beschikt al over de benodigde licenties om als hoofdtrainster aan de slag te gaan, eerder volgde ze namelijk een opleiding tot sportdocent. Ze zal het trainerschap gaan combineren met de opleiding KT4, het hoogste trainersniveau van het KNKV. Zelf is Van de Mortel al sinds haar zesde bij het korfbal en eerder speelde ze vijftien jaar in het vaandelteam. Eind vorig jaar liep ze echter een vervelende blessure op waardoor ze abrupt moest stoppen bij ODC 1.

Mentor

De korfbalvereniging voorziet de nieuwe, talentvolle coach van een ervaren rechterhand. Frank van de Enden is sinds 2013 als trainer en coach actief binnen ODC en zal een rol als mentor gaan vervullen. ‘We zijn ervan overtuigd dat Elke een succesvolle trainerscarrière voor zich heeft en we zijn zeer verheugd dat ze bij KV ODC, samen met Frank, de eerste stappen daarin kan zetten’, aldus de vereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant