SV Lierop kwam deze zondag knap terug van een 1-3 achterstand. Ook SSE heeft de smaak te pakken en won voor de derde keer op rij.
SV Lierop kwam deze zondag knap terug van een 1-3 achterstand. Ook SSE heeft de smaak te pakken en won voor de derde keer op rij.

Olympia Boys vol in de race voor kampioenschap

Sport 555 keer gelezen

REGIO - Opnieuw was het een redelijk goed weekend voor de ploegen uit onze voetbalregio. Zo waren er spectaculaire wedstrijden te zien, waaronder die van SV Lierop.

De vrouwen van Someren/NWC verloren de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In Someren werd het 1-2 tegen de Trekvogels. Doelpunt: Lotte van Mourik. 

Wederopstanding

In de vierde klasse was er wisselend succes. SSE lijkt de stijgende lijn te hebben gevonden. Voor de derde keer op rij werd er gewonnen, ditmaal van ASV’33: 0-3. Doelpunten: Remco de Vries (2x) en Lars van den Nieuwenhof. SV Lierop kwam in de blessuretijd tegen Mifano terug van 1-3 naar 3-3. Bas van den Witteboer en Rob van der Sluijs waren de gevierde mannen.  

SV Ondo

Ondo kon dit weekend niet winnen. Tegen Bruheze ging de ploeg uit Heusden met 2-1 onderuit. Doelpunt: Rudi Nijssen. In de vijfde klasse was er wel tweemaal succes. Zowel SVSH als Olympia Boys wist met overtuigende cijfers te winnen. SVSH won thuis met 4-1 van Sterksel en Olympia Boys boekte een zege op Altweerterheide: 1-6. Beide ploegen doen volop mee voor het kampioenschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant