Afbeelding

- Ondernemers in beeld - Sam Ockers neemt Inde Hypotheekelarij BV over

Ondernemend 671 keer gelezen

ASTEN - Al meer dan achttien jaar is Inde Hypotheekelarij BV een vertrouwde intermediair voor het vinden van de juiste hypotheek en verzekeringen. Wegens persoonlijke omstandigheden heeft Roland Aarts zijn bedrijf moeten overdragen. Nieuwe eigenaar Sam Ockers zet de vertrouwde service voort.

“Omdat wij geen geldverstrekker zijn, maar een onafhankelijk intermediair kun je bij ons tussen alle partijen in Nederland kiezen,” vertelt Roland Aarts. “Met een persoonlijk gesprek en een analyse komen wij tot een passend advies. De korte lijntjes met één of twee vaste contactpersonen worden door klanten gewaardeerd en dat blijft in stand na de overname.” Roland en zijn vrouw Rian hebben het bedrijf ruim achttien jaar gehad en zullen ook nu nog betrokken blijven.

“Je bent verzekerd van een gecertificeerde adviseur die alles wat met hypotheek, verzekeringen en de aangifte van de inkomstenbelasting te maken heeft uit handen kan nemen,” aldus Roland. “Uniek aan onze service is dat wij alle afspraken en stukken netjes bundelen tot een handzaam adviesrapport.” En Inde Hypotheekelarij werkt transparant en flexibel. “Op het moment dat het de klant past, dus ook in de avond en op zaterdag,” aldus Sam.

Nieuw geïntroduceerd door Sam is de hypotheek APK. “Dat is een grondige check aan van de financiële situatie, zodat de hypotheek en de verzekeringen up-to-date blijven.” Ook de maatschappelijke betrokkenheid, waarvoor Roland in oktober 2022 zelfs een koninklijke onderscheiding heeft ontvangen, zal blijven. Op vrijdag 8 december is er een afscheidsreceptie tussen 18.00 en 19.30 uur in de Gloria.

Contact

Wolfsberg 68
5721 HV Asten
T 0493 670 130
info@hypotheekelarij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant