De eerste inloopbijeenkomst vindt plaats in gemeenschapshuis 't Kwartier in Asten. (Archieffoto: Joyce van Dijk)
De eerste inloopbijeenkomst vindt plaats in gemeenschapshuis 't Kwartier in Asten. (Archieffoto: Joyce van Dijk)

Onis op zoek naar nieuwe maatjes

Algemeen 324 keer gelezen

ASTEN/SOMEREN - Onis Welzijn kan altijd nieuwe vrijwillige maatjes gebruiken. Daarom vinden er deze maand twee inloopmomenten plaats, zowel in Asten als in Someren, waar geïnteresseerden meer informatie over het project krijgen en eventueel al kunnen aansluiten.

Tijdens de inloopmomenten vertellen coördinatoren van ‘Maatjes voor Elkaar’, Lotje van Deursen en Lydian van Grotel, over wat het project precies inhoudt en wat het betekent om een maatje voor iemand te zijn. 

“Of je nou een liefhebber bent van muziek of van de natuur, of van wandelen of fietsen, er zijn altijd mensen die liefhebberij met je delen”, vertelt Van Deursen. “Maar ook gewoon het bieden van een luisterend oor kan al veel bieden voor mensen.” 

Van Grotel vult aan: “Het is een mogelijkheid om te blijven meedoen, genieten en ontmoeten. Je krijgt er allebei een maatje bij. Mooi voor elkaar dus.” 

Inloopbijeenkomsten

De eerste inloopbijeenkomst staat gepland op donderdag 23 mei van 13.30 uur tot 14.30 uur in gemeenschapshuis ‘t Kwartier aan de Kerkstraat in Asten. 

Het tweede inloopmoment is op donderdag 30 mei van 13.30 uur tot 14.30 uur in De Ruchte aan de Laan ten Roode in Someren. De coordinatoren zijn bereikbaar via 06-83218253 (Van Grotel) en 0493-441254 (Van Deursen)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant