Afbeelding

Dit is er deze maand in Astens bieb te doen

Algemeen 368 keer gelezen

ASTEN - Ook in de maand mei is er weer volop leven in de bibliotheek in Asten - evenals in juni. Zo staan onder meer het Oudercafé en Boekjes & Babbels op het programma.

Dat programma wordt op zaterdag 18 mei afgetrapt met het inloopspreekuur Energiebesparing, van 10.30 uur tot 12.30 uur. Bezoekers kunnen dan terecht met allerhande vragen over het besparen van energie en het verduurzamen van hun woning. Het spreekuur is gratis te bezoeken.

Op donderdag 23 mei vindt vervolgens het Oudercafé plaats. Dit keer binnen het thema ‘Omgaan met angsten en paniek’, klachten die veel kinderen niet vreemd zijn. Er wordt een lezing gehouden waarin wordt gekeken naar de soorten angst en hoe daar anders mee om te gaan. Het Oudercafé duurt van 20.00 uur tot 21.00 uur en de entree bedraagt 2,50 euro.

Juni

De maand juni is ook al van activiteiten voorzien, zoals de workshop Middelnederlandse letterkunde op maandag 3 juni van 10.30 uur tot 12.00 uur. Daarin wordt de ridderroman Karel ende Elegast regel voor regel doorgenomen, voorzien van cultuurhistorisch en filosofisch commentaar. Deelname is gratis. Tot slot is het woensdag 12 juni Boekjes & Babbels, van 10.15 uur tot 11.30 uur en in het teken van bewegen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant