Het team van restaurant Fragment in Asten met tweede van links eigenaar en chefkok René Dieffenthaler.
Het team van restaurant Fragment in Asten met tweede van links eigenaar en chefkok René Dieffenthaler.

Le Yuzu wordt restaurant Fragment: ‘Willen gasten verrassen met compleet nieuwe ervaring’

Algemeen 1.111 keer gelezen

ADVERTORIAL - Niet alleen de Japanse stijl, maar een breed aanbod aan kleuren en smaken. Restaurant Le Yuzu in Asten gaat voortaan als ‘Fragment’ door het leven. Het begin van een nieuwe culinaire reis: “We willen onze creativiteit de vrije loop laten.”

Culinair genieten was al verzekerd bij Le Yuzu, maar met het concept Fragment wordt de keuze ook nog eens reuze. 

“We bieden nu een breder aanbod met gerechten geïnspireerd op keukens vanuit de hele wereld. We geloven in de kracht van creatieve vrijheid en willen onze gasten verrassen met een compleet nieuwe ervaring”, zegt eigenaar en chefkok René Dieffenthaler.

Speciale menu’s

Zo worden nu bijvoorbeeld wat lagere tarieven gehanteerd, ook a la carte. Met daarnaast keuze uit speciale menu’s met daarin fragmenten van keukens van over de hele wereld. 

“Het symboliseert het breken met het verleden, het omarmen van nieuwe inspiratie en het smeden van een nieuwe identiteit”, aldus Dieffenthaler.  

De nieuwe stap wordt van een passende start voorzien met de ‘Say Hello To Fragment-dagen’, waarbij gasten nog de hele maand maart 7,50 euro per persoon korting krijgen op hun rekening.

Meer informatie is verkrijgbaar via www.restaurantfragment.nl.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant