Afzwaaiend voorzitter Wim Steenbakkers, op de foto links, wordt bedankt voor zijn jarenlange inzet.
Afzwaaiend voorzitter Wim Steenbakkers, op de foto links, wordt bedankt voor zijn jarenlange inzet.

Wim Steenbakkers zwaait af als IVN-voorzitter

Algemeen 502 keer gelezen

ASTEN/SOMEREN - Na bijna tien jaar als voorzitter gaf Wim Steenbakkers van IVN Asten-Someren vorige week zijn hamer terug. Er wordt nog gezocht naar een nieuwe kartrekker voor de natuurvereniging, die tijdens de jaarvergadering ook een twintigtal jubilarissen huldigde.

De jaarvergadering van het IVN vond vorige week maandag plaats in verenigingsgebouw De Stulp in Asten. Daar trad Wim Steenbakkers terug als voorzitter. Een functie die hij bijna tien jaar vervulde en daarom werd hij vanwege zijn verdiensten met een applaus en presentje bedankt. 

Tevens werd Fer van der Zanden aangesteld als nieuw bestuurslid. Naar een opvolger voor Steenbakkers wordt nog gezocht.

Jubilarissen

Ook werden er een aantal jubilarissen gehuldigd. Zoals L. van Beers, die vanwege zijn 50 jaar bij het IVN tevens tot erelid werd benoemd. Ook waren er felicitaties voor C. van Deursen, M. Fijten-Frenken, R. Timmermans, J. Dortmans en C Kanters-Hendriks vanwege hun 40 jaar bij de vereniging. 

Tot slot werden M. van den Boomen, H. Winkelmolen, J. Biemans, M. Nagel-Kuijpers, F. Martens, G. Dekker, J. Dekker, M. van Heugten, W. Meulendijks, A. Relou, J. Benders en F. Theunissen allen in het zonnetje gezet vanwege hun 25-jarig lidmaatschap.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant