Afbeelding

Ondernemers in beeld: Aben & Slag Advocaten

Algemeen 2.278 keer gelezen

WEERT/HELMOND - Bij een advocaat denk je al snel aan iemand in een toga die in de rechtszaal de belangen behartigt van een verdachte, of juist van iemand die een zaak heeft aangespannen. “Dat is een beperkt beeld van wat de advocatuur omvat”, aldus Bob Sijben van Aben & Slag Advocaten. Hij neemt ons mee in de werkzaamheden van hemzelf en die van zijn collega’s.

Het is 1977 als Aben & Slag Advocaten een kantoor start in Weert. Later komt daar een tweede vestiging bij in Helmond. Bij Aben & Slag richt men zich vooral op cliënten uit Midden-Limburg en Zuidoost-Brabant. Het gaat dan vooral over de zakelijke klant uit het midden- en kleinbedrijf.

Specialisatie

“Bij ons heeft iedereen zo zijn eigen specialisatie”, aldus Bob Sijben, die zelf sinds 2007 verbonden is aan Aben & Slag Advocaten. “Ik ben zelf actief binnen de secties ‘ondernemingsrecht’ en ‘insolventierecht’.”
Zo adviseert hij ondernemers over uiteenlopende onderwerpen als overnames, herstructureringen, aandeelhoudersgeschillen en de uitwinning van zekerheden.
“Op het moment dat een cliënt om een andere reden dan de hierboven genoemde zaken bij ons uitkomt, word je altijd geholpen door een collega-advocaat die gespecialiseerd is in het betreffende onderwerp. Wij hebben alle expertises in huis om goede bijstand te verlenen.”

Reële verwachtingen

Cliënten die door Aben & Slag Advocaten worden bijgestaan, kunnen rekenen op een advocaat die van de hoed en de rand weet op juridisch gebied, al begint het altijd met het schetsen van een realistisch verloop van een zaak. “Het komt soms voor dat een procedure meer geld gaat kosten dan dat het op gaat leveren. Daarover brengen we in zo’n geval eerlijk advies uit. Daarnaast bespreken we het ‘strijdplan’, zodat men altijd weet waar men aan toe is.”

Niet alleen het schetsen van verwachtingen staat hoog in het vaandel, bij Aben & Slag Advocaten hecht men eveneens veel waarde aan bereikbaarheid, duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. “Wij willen onze cliënten het gevoel geven dat we klaar staan voor ze. Daarom is bereikbaarheid één van onze kernwaarden. Ook werken wij doelgericht en staan wij dichtbij onze klant“

Breed aanbod

Aben & Slag advocaten biedt juridische ondersteuning in een breed scala onderwerpen. Zo kun je terecht voor: arbeidsrecht, Belgian desk, faillissement, familie- en erfrecht, handelsrecht & procederen, insolventierecht & herstructurering, ondernemingsrecht, incasso’s en vastgoed & overheid. Benieuwd naar wat Aben & Slag voor u kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op de website, of neem contact op. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Aben & Slag Advocaten
www.abenslag.nl
info@abenslag.nl 


Kantoor Weert:
Schoutlaan 9
6002 EA Weert
0495-536138

Kantoor Helmond
Europaweg 160B
5707 CL Helmond
 0492-749990

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant