Stockfoto.
Stockfoto.

Symposium over recreatie en toerisme in Asten

Algemeen 958 keer gelezen

ASTEN - VVV Asten houdt op maandag 4 maart een symposium speciaal voor ondernemers in de recreatie- en toerismebranche. Doel is om gezamenlijk een impuls aan de sector te geven.

Het symposium met de titel ‘Kansen voor recreatie en toerisme’ wordt gehouden in gemeenschapshuis ‘t Kwartier in Asten. Tijdens het symposium worden deelnemers geïnformeerd en bijgepraat over lokale en regionale ontwikkelingen op het gebied van recreatie en toerisme. Zo zijn er diverse sprekers uit de sector. Zij gaan tevens met aanwezigen in gesprek over kansen en ontwikkelingen. 

De VVV organiseert het symposium samen met de gemeente Asten, die tijdens de avond eveneens haar ambities voor de sector zal verwoorden.

Het programma gaat om 19.00 uur van start met een inloop, waarna voorzitter van Gasten in Asten Marcel van Oosterhout en wethouder Leon van de Moosdijk om 19.30 uur de opening verzorgen. 

Daarna volgen sprekers Eric Boselie (directeur Stichting Eindhoven 247) en Jolijn Brouwers (senior regiomarketeer Land van de Peel). Na een korte pauze vindt een informatiemarkt plaats waarbij bezoekers in gesprek kunnen met de aanwezige organisaties.

Aanmelden

Ondernemers uit de sector die nog geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen zich alsnog per mail aanmelden via office@vvv-asten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant