Café 't Spektakel staat de komende dagen in het teken van carnaval en heeft een bomvol programma klaarstaan. (Bron: Google Streetview)
Café 't Spektakel staat de komende dagen in het teken van carnaval en heeft een bomvol programma klaarstaan. (Bron: Google Streetview)

Volop carnaval bij café ‘t Spektakel

Algemeen 463 keer gelezen

ASTEN - Ook café ‘t Spektakel in Asten staat de komende dagen volledig in het teken van carnaval. Mét een bomvol programma.

Zo begint vrijdag om 15.11 uur het Lerarenbal met muziek van dj’s Niels Verrijt en Betty. De toegang is gratis. Een dag later is het ‘Disco bonanza’ met DJ La Mouche, MK-Ultra, Yakm en Alex. Aanvang om 20.00 uur, gratis toegang.

Op zondag zet ‘t Spektakel de bloempjes buiten tijdens het Reundje Klot. De muziek komt dan van dj Ingo en dj Tobias. Het programma begint om 12.30 uur en de toegang is opnieuw gratis.

Kinderbal

Op maandag, rondom de optocht in Asten, vindt het ‘Carnaval kinderbal’ plaats. Er klinkt dan volop kinder(carnavals)muziek. Het bal duurt van 15.00 uur tot 19.00 uur, wederom met gratis entree.

Die avond is het even afkicken voor de carnavalsvierder. Zoals vertrouwd klinkt er dan volop hardrock en heavy metal, gedraaid door dj Beet en dj Sjerruf. Ook wordt er een ‘air guitar battle’ gehouden, inschrijving daarvoor die avond. Het programma begint dan om 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant