Afbeelding

Onis start vriendengroep in Asten

Algemeen 699 keer gelezen

ASTEN - Onis Welzijn en Stichting Mee werken momenteel aan het opzetten van een vriendengroep in Asten. Bedoeld voor jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar die moeite hebben om mee te komen.

De nieuwe vriendengroep maakt maandelijks een uitstapje onder begeleiding van twee vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan bowlen, schaatsen of bij iemand thuis een spelletje doen. De basis van de groep is Asten, maar deelnemers mogen ook uit omliggende dorpen komen.

De samenwerking tussen Onis Welzijn en Stichting Mee is niet voor niets. “Mee heeft al volop ervaring in de regio bij het opzetten van vriendengroepen. Zij kunnen een goede inschatting maken wat bij je past. Dat kan zijn in de vriendengroep in Asten of wellicht bij een andere activiteit van MEE”, vertelt dorpsondersteuner Suzan Pennings. 

“Onis Welzijn heeft dan weer het netwerk in Asten en de ervaring in het vormen van groepsactiviteiten. Wij zullen daarom enkel ondersteunen bij de hele opzet van de groep, zodat Stichting Mee het in de uitvoering over kan nemen.”

Aanmelden

Aanmelden kan bij dorpsondersteuner Pennings: s.pennings@oniswelzijn.nl en telefonisch via 0493-441232.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant