Het team van Expert Asten. (Foto: Hein van Bakel)
Het team van Expert Asten. (Foto: Hein van Bakel)

Expert Asten in een bijdetijds jasje

Algemeen 1.321 keer gelezen

ZAKENNIEUWS - Expert Asten is in een nieuw jasje gestoken. Komend weekend wordt de verbouwde zaak feestelijk heropend.

Expert Asten trapte het nieuwe jaar af met een flinke verbouwing. In de periode van 8 tot en met 20 januari was het team van de speciaalzaak in home-elektronica druk in de weer met het voor de toekomst gereedmaken van de winkel. 

‘De winkel is helemaal gericht op een optimale klantbeleving’

“De indeling is omgegooid wat betreft witgoed en inbouw. De koffiewand van vier meter is nu duidelijk zichtbaar en het kookeiland met inbouwapparatuur is nu niet te missen”, vertellen eigenaren Willem Vervoordeldonk en Ronnie ter Brugge. 

Dat alles moet zorgen voor een fijnere en frissere uitstraling voor klanten én een prettigere werkomgeving voor het personeel.

Langere tv-wand

Ook is er het een en ander verschoven. Zo is de sectie voor wassen en drogen naar achterin de winkel verhuisd. Tevens heeft de zaak een nieuwe vloer gekregen en de tv-wand is vier meter langer geworden. 

‘Het wordt een mooie feestweek met knallende aanbiedingen’

“De winkel is er helemaal op gericht om de klant een optimale beleving te geven van onze producten, en ze van het beste advies te kunnen voorzien”, licht Willem toe. Ronnie stemt daarmee in: “En om het helemaal af te maken is de buitenkant van de winkel opnieuw bestickerd.”

Verder zijn de stellingen vernieuwd, de oude stellingen krijgen een tweede leven en zijn aan de kringloopwinkel geschonken.

40 jaar

De lokale Expert kent een lange geschiedenis. In 1984 vestigde de zaak zich op de huidige locatie aan het Burgemeester Ruttenplein 1 in Asten, alweer 40 jaar geleden dus. Kortom genoeg om komend weekend feestelijk bij stil te staan. De winkel is vanaf vrijdag weer geopend. 

“Het wordt een mooie feestweek met knallende openingsaanbiedingen. Houd ons in de gaten, want wij kunnen niet wachten totdat we het met jullie kunnen delen”, aldus Ronnie. De koffie staat dan ook klaar. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant