Vrolijke gezichten tijdens de actie. Vlnr: Harrie Verspay (Franciscusparochie), Cor Verhagen en Harry Span (Sint Jorisgilde)
Vrolijke gezichten tijdens de actie. Vlnr: Harrie Verspay (Franciscusparochie), Cor Verhagen en Harry Span (Sint Jorisgilde)

Decemberactie behaalt maximaal resultaat

Algemeen 540 keer gelezen

ASTEN - Het doel was om honderd pakketten voor minimagezinnen in Asten op te halen en dat is gelukt: de Decemberactie van het Sint Jorisgilde, de Franciscusparochie, Onis Welzijn en supermarkt Plus is zo wederom ruimschoots geslaagd.

Afgelopen vrijdag en zaterdag kon winkelend publiek bij de Plus een steentje bijdragen. Bij aankoop van boodschappen werd een overzicht van vooraf geselecteerde producten getoond. Daarbij konden klanten zowel losse producten als een volledig pakket aanschaffen.

De pakketten worden bij minimagezinnen afgeleverd

Verderop stonden winkelwagens klaar waarin de aangeschafte items konden worden gedeponeerd. En daar werd volop gebruik van gemaakt, zegt coördinator namens het Sint Jorisgilde Lejan van Schayk: “De inzamelingsactie heeft geresulteerd in honderd pakketten. Dat is het maximumaantal dat we konden behalen. De actie is daarmee voor de volle honderd procent geslaagd.” 

De bijeengesprokkelde pakketten worden door de initiatiefnemers van de actie bij honderd minimagezinnen in Asten afgeleverd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant